Správičky 2 842 Blogy 948 Fórum 104 952

RE: euro a sk

photo
T
2.1.2007 16:29:56
Body: 21520
Najaktívnejší č.: 7

RE: euro a sk

Formatovaci znak je taky isty, musis mat ale nastavenu inu culture, mas cesky windows, preto sa defaultne berie cz kultura pre formatovanie.

Ak chces riesit vypis currency cez string.format, mozes pouzit tento overload

public static string Format
(
IFormatProvider provider,
string format,
params Object[] args
)


pouzitie je jednoduche napr.

String.Format(new CultureInfo("sk-Sk"),"{0:C}", dValue);

Tomáš Zeman, MCSD.NET, MCPD

[Reakcia]



Najaktívnejší užívatelia
1. 80190 b. photo quickydocs
2. 48800 b. photo xmhlxzybzzyq998
3. 48110 b. photo bfdgfdhfdhfd06
4. 46780 b. photo jerryroy
5. 42045 b. photo pmpindia123
6. 37855 b. photo vlko
7. 21520 b. photo T
8. 20925 b. photo peter333
9. 15965 b. photo spigi
10. 15450 b. photo Anonymous