macop 9. 9. 2010 21:13:45 Body: 360 Najaktívnejší č.: 40 asp:parameter Ahojte Chcem spravit controlu ktora by zobrazovala nahlady obrazkov. Napadlo ma ze by som to mohol spravit nejako takto:<cc:OBR runat="server" css="photos"><asp:parameter cesta="~/image.jpg" title="super obr." /><asp:parameter cesta="~/image1.jpg" title="super obr1." /><asp:parameter cesta="~/image2.jpg" title="super obr2." /></cc:OBR >Ale neviem ci je to mozne...a ci sa to vlastne takto nejako robi. Chcem aby to bolo vygenerovane cca iba toto:<div class="photos"><a href="image.jpg" title="super obr."> nn</a><a href="image1.jpg" title="super obr1."> nn</a><a href="image2.jpg" title="super obr2."> nn</a></div>Na nete som nenasiel ako pouzivat asp:parameter, ani neviem ci sluzi na tento ucel. [Reakcia]
vlko 9. 9. 2010 21:26:00 Body: 35145 Najaktívnejší č.: 1 RE: asp:parameter asp:parameter sa pouziva pre sql datasource ty musis vytvorit web contol collection: Web Control Collection Property Example [Reakcia]
macop 9. 9. 2010 21:30:55 Body: 360 Najaktívnejší č.: 40 RE: asp:parameter Dakujem za odpoved. Tento priklad som nenasiel. Idem to hned vyskusat. [Reakcia]